Conqueror's Blade indirmesi yeniden başladı

Kerem Durmuş

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, bir oyun indiriyordum. 33GB idi indirdim, 32 GB olmuştu. Sonra bir sebepten dolayı kapatmak zorunda kaldım, tekrar açmaya çalıştığımda 38 GB gösteriyordu ve sadece 5GB indirmişim gibi gözüküyordu ama bir yere tıkladığımda (aşağıya görsel bırakacağım) 33GB oyun dosyası olduğunu gördüm. Dosya torrent de değil zaten ücretsiz bir oyun. Neden böyle olmuştur sizce?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 77
Merhaba, bir oyun indiriyordum. 33GB idi indirdim, 32 GB olmuştu. Sonra bir sebepten dolayı kapatmak zorunda kaldım, tekrar açmaya çalıştığımda 38 GB gösteriyordu ve sadece 5GB indirmişim gibi gözüküyordu ama bir yere tıkladığımda (aşağıya görsel bırakacağım) 33GB oyun dosyası olduğunu gördüm. Dosya torrent de değil zaten ücretsiz bir oyun. Neden böyle olmuştur sizce?

Bugün güncelleme geldi o yüzdendir ama daha boyutuna bakmadım güncellemenin.

Oyunun kurulu olduğu klasörü masaüstüne at. Sonra indirmeyi başlat ve indirirken dosyayı klasörün içine atarsan çözülceğini umuyorum.

Bugün güncelleme geldi o yüzdendir ama daha boyutuna bakmadım güncellemenin.
Kaç gb gelmiş bi bakabilir misiniz ben bulmadımda.
Oyunun kurulu olduğu klasörü masaüstüne at. Sonra indirmeyi başlat ve indirirken dosyayı klasörün içine atarsan çözülceğini umuyorum.
Steamden indirdim oda bi uygulamaya yönlendirdi indirmek için masaüstünde zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı