L lecirabey Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 261 16 Temmuz 2019 #1 Merhaba, Conqueror's Blade isimli oyunu indirdim. Yaklaşık boyut 25 GB idi. Daha sonra bu oyunu sildim ama SSD'de yer açılmadı. CC indirdim orada da görünmüyor. Ne yapabilirim bu konu hakkında? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2019
Merhaba, Conqueror's Blade isimli oyunu indirdim. Yaklaşık boyut 25 GB idi. Daha sonra bu oyunu sildim ama SSD'de yer açılmadı. CC indirdim orada da görünmüyor. Ne yapabilirim bu konu hakkında?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 16 Temmuz 2019 #2 Oyunun varsayılan dosya konumu aşağıdaki gibidir. Orada bulunan dosyaları silmeyi deneyin. Kod:Panoya kopyala Disk:\MyGames\Conqueror`s Blade My.Com Ayrıca bir uygulama silerken Wise program uninstaller kullanmanızı öneririm. Wise Program Uninstaller - Uninstall, Remove or Force Uninstall Programs Completely The best free uninstaller, remove unwanted applications and browsers extensions, forcefully removes stubborn programs, fast and completely. www.wisecleaner.com Artı 0 Eksi
Oyunun varsayılan dosya konumu aşağıdaki gibidir. Orada bulunan dosyaları silmeyi deneyin. Kod:Panoya kopyala Disk:\MyGames\Conqueror`s Blade My.Com Ayrıca bir uygulama silerken Wise program uninstaller kullanmanızı öneririm. Wise Program Uninstaller - Uninstall, Remove or Force Uninstall Programs Completely The best free uninstaller, remove unwanted applications and browsers extensions, forcefully removes stubborn programs, fast and completely. www.wisecleaner.com
KS KS L lecirabey Hectopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 261 17 Temmuz 2019 #3 Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yigiter26 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 34 26 Kasım 2020 #4 Darktower dedi: Oyunun varsayılan dosya konumu aşağıdaki gibidir. Orada bulunan dosyaları silmeyi deneyin. Kod:Panoya kopyala Disk:\MyGames\Conqueror`s Blade My.Com Ayrıca bir uygulama silerken Wise program uninstaller kullanmanızı öneririm. Wise Program Uninstaller - Uninstall, Remove or Force Uninstall Programs Completely The best free uninstaller, remove unwanted applications and browsers extensions, forcefully removes stubborn programs, fast and completely. www.wisecleaner.com Genişletmek için tıkla... ben o programı indirdim baktım Conqueror's Blade yok ve dosya konumunda da yok ? Artı 0 Eksi
Darktower dedi: Oyunun varsayılan dosya konumu aşağıdaki gibidir. Orada bulunan dosyaları silmeyi deneyin. Kod:Panoya kopyala Disk:\MyGames\Conqueror`s Blade My.Com Ayrıca bir uygulama silerken Wise program uninstaller kullanmanızı öneririm. Wise Program Uninstaller - Uninstall, Remove or Force Uninstall Programs Completely The best free uninstaller, remove unwanted applications and browsers extensions, forcefully removes stubborn programs, fast and completely. www.wisecleaner.com Genişletmek için tıkla... ben o programı indirdim baktım Conqueror's Blade yok ve dosya konumunda da yok ?
EyüP eNsarrr Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #5 Yigiter26 dedi: Ben o programı indirdim baktım Conqueror's Blade yok ve dosya konumunda da yok. Genişletmek için tıkla... C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ben böyle sildim. Artı 0 Eksi
Yigiter26 dedi: Ben o programı indirdim baktım Conqueror's Blade yok ve dosya konumunda da yok. Genişletmek için tıkla... C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ben böyle sildim.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #6 EyüP eNsarrr dedi: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ben böyle sildim. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirirseniz orada olur internetten indirirseniz burada olur. Darktower dedi: Disk:\MyGames\Conqueror`s Blade My.Com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
EyüP eNsarrr dedi: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ben böyle sildim. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirirseniz orada olur internetten indirirseniz burada olur. Darktower dedi: Disk:\MyGames\Conqueror`s Blade My.Com Genişletmek için tıkla...
M megazeka5200 Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #7 EyüP eNsarrr dedi: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ben böyle sildim. Genişletmek için tıkla... çok saol Artı 0 Eksi
EyüP eNsarrr dedi: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common ben böyle sildim. Genişletmek için tıkla... çok saol