Conquerors virüslü mü?

Arkadaşlar ben conquerors 2.1 uwutw-Engine modunu indirdim ama oyunu açıcakken boyle bir şey cıktı. Sızce oyun vıruslu mu?

Dostum ben bugün indirdim ve sizin gibi VirusTotal'e attım. Eğer sağ üstteki skor kısmında 1 veya üzeri bişr rakam yoksa ya da oradaki şeyler kırmızı değilse bilin ki virüs yoktur. Ben ayıklayıp açmayı denedim ancak windowsdefender bilgisayarınızı korudu diye cevap aldım. Saçma.

Arkadaşlar ben conquerors 2.1 uwutw-Engine modunu indirdim ama oyunu açıcakken boyle bir şey cıktı. Sızce oyun vıruslu mu?
Doğru yerden indirdiyseniz bir sıkıntı çıkmaz.

Arşivler virüstotal'e atıldığı zaman bir şey çıkmaz. exe, dll, bat vs. uzantılı dosyalar virustotal'de sonuç verir ki ben hiç bir antivirüse güvenmiyorum. Sanal makine (windows sandbox, Virtual box, VMbox) kurup içinde deneyebilirsiniz ama eğer şifrelerinizi çalan bir virüsse ordan da anlayamazsınız. Kısaca analiz etmeyi bilmiyorsanız karmaşık bir virüs de olabilir ama bu tarz durumlar nadirdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı