Yumutt Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Birkac gundur C# ogrenmeye calisiyorum ve izledigim videolardaki insanlar hep Console. Readline kullaniyor fakat ben Console. Read kullanıyorum ve hiçbir fark goremedim. Aralarindaki farklar neler? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Birkac gundur C# ogrenmeye calisiyorum ve izledigim videolardaki insanlar hep Console. Readline kullaniyor fakat ben Console. Read kullanıyorum ve hiçbir fark goremedim. Aralarindaki farklar neler?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 6 Şubat 2022 #2 Read, girişten sonraki karakteri; ReadLine ise girişten sonraki satırı okur.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 Read, yalnızca tek bir karakter okumak için kullanılırken, ReadLine, bulunduğu satırın tamamını okumak için kullanılır.
Read, yalnızca tek bir karakter okumak için kullanılırken, ReadLine, bulunduğu satırın tamamını okumak için kullanılır.