Zamanında yanlış fiyattan dolayı Full paketini 160TL vermiştim şu anki fiyatini hak etmez diye düşünüyorum ama son karar sizin tabii.
Türü seviyorsan alınır tabii ki, niye alınmasın?Arkadaşlar oyunu almak istiyorum fakat fiyatı 224₺ ve bu fiyata alınır mı? Ve zam yer mi?
Türü seviyorsan alınır tabii ki, niye alınmasın?
İllaki sıkıyordur bir müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığın için. Fakat oyunda ciddi optimizasyon problemleri varmış, sistemin zayıfsa hiç bulaşma.Yani bende red Dead GTA V falan yılbaşında aldım bunu da hosuma gitti acaba sıkarmı falan diye sordum
Hani acaba bunun yerine re7 ve assasins creed Unity mi alsamİllaki sıkıyordur bir müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığın için. Fakat oyunda ciddi optimizasyon problemleri varmış, sistemin zayıfsa hiç bulaşma.
Unity yerine Black Flag'e bakabilirsin. Bütçeyi aşıyorsan AC Unity de iyi oyundur.Hani acaba bunun yerine re7 ve assasins creed Unity mi alsam
Hocam arada kaldım he sen olsan ne yapardınUnity yerine Black Flag'e bakabilirsin. Bütçeyi aşıyorsan AC Unity de iyi oyundur.
Hocam zam yiyecek bir oyunmu sence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.