K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar oyunu almak istiyorum fakat fiyatı 224₺ ve bu fiyata alınır mı? Ve zam yer mi?
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.563 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Zamanında yanlış fiyattan dolayı Full paketini 160TL vermiştim şu anki fiyatini hak etmez diye düşünüyorum ama son karar sizin tabii.
Zamanında yanlış fiyattan dolayı Full paketini 160TL vermiştim şu anki fiyatini hak etmez diye düşünüyorum ama son karar sizin tabii.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 volkankelebek dedi: Zamanında yanlış fiyattan dolayı Full paketini 160TL vermiştim şu anki fiyatini hak etmez diye düşünüyorum ama son karar sizin tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam zam yiyecek bir oyunmu sence.
volkankelebek dedi: Zamanında yanlış fiyattan dolayı Full paketini 160TL vermiştim şu anki fiyatini hak etmez diye düşünüyorum ama son karar sizin tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam zam yiyecek bir oyunmu sence.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 3 Temmuz 2023 #4 korkusuzz dedi: Arkadaşlar oyunu almak istiyorum fakat fiyatı 224₺ ve bu fiyata alınır mı? Ve zam yer mi? Genişletmek için tıkla... Türü seviyorsan alınır tabii ki, niye alınmasın?
korkusuzz dedi: Arkadaşlar oyunu almak istiyorum fakat fiyatı 224₺ ve bu fiyata alınır mı? Ve zam yer mi? Genişletmek için tıkla... Türü seviyorsan alınır tabii ki, niye alınmasın?
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #5 132923 dedi: Türü seviyorsan alınır tabii ki, niye alınmasın? Genişletmek için tıkla... Yani bende red Dead GTA V falan yılbaşında aldım bunu da hosuma gitti acaba sıkarmı falan diye sordum
132923 dedi: Türü seviyorsan alınır tabii ki, niye alınmasın? Genişletmek için tıkla... Yani bende red Dead GTA V falan yılbaşında aldım bunu da hosuma gitti acaba sıkarmı falan diye sordum
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 3 Temmuz 2023 #6 korkusuzz dedi: Yani bende red Dead GTA V falan yılbaşında aldım bunu da hosuma gitti acaba sıkarmı falan diye sordum Genişletmek için tıkla... İllaki sıkıyordur bir müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığın için. Fakat oyunda ciddi optimizasyon problemleri varmış, sistemin zayıfsa hiç bulaşma.
korkusuzz dedi: Yani bende red Dead GTA V falan yılbaşında aldım bunu da hosuma gitti acaba sıkarmı falan diye sordum Genişletmek için tıkla... İllaki sıkıyordur bir müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığın için. Fakat oyunda ciddi optimizasyon problemleri varmış, sistemin zayıfsa hiç bulaşma.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #7 132923 dedi: İllaki sıkıyordur bir müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığın için. Fakat oyunda ciddi optimizasyon problemleri varmış, sistemin zayıfsa hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Hani acaba bunun yerine re7 ve assasins creed Unity mi alsam
132923 dedi: İllaki sıkıyordur bir müddet sonra hep aynı şeyleri yaptığın için. Fakat oyunda ciddi optimizasyon problemleri varmış, sistemin zayıfsa hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Hani acaba bunun yerine re7 ve assasins creed Unity mi alsam
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 3 Temmuz 2023 #8 korkusuzz dedi: Hani acaba bunun yerine re7 ve assasins creed Unity mi alsam Genişletmek için tıkla... Unity yerine Black Flag'e bakabilirsin. Bütçeyi aşıyorsan AC Unity de iyi oyundur.
korkusuzz dedi: Hani acaba bunun yerine re7 ve assasins creed Unity mi alsam Genişletmek için tıkla... Unity yerine Black Flag'e bakabilirsin. Bütçeyi aşıyorsan AC Unity de iyi oyundur.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #9 132923 dedi: Unity yerine Black Flag'e bakabilirsin. Bütçeyi aşıyorsan AC Unity de iyi oyundur. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kaldım he sen olsan ne yapardın
132923 dedi: Unity yerine Black Flag'e bakabilirsin. Bütçeyi aşıyorsan AC Unity de iyi oyundur. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kaldım he sen olsan ne yapardın
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.563 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #10 korkusuzz dedi: Hocam zam yiyecek bir oyunmu sence. Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir bu oyunu gelistiren firmanın diğer oyunlar zam yedi mesela artık siz düşünün kesin diyemem ancak zam gelecektir.
korkusuzz dedi: Hocam zam yiyecek bir oyunmu sence. Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir bu oyunu gelistiren firmanın diğer oyunlar zam yedi mesela artık siz düşünün kesin diyemem ancak zam gelecektir.