Construction Simulator Titanium Edition alınır mı?

nauzun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Oyunun satışta olan en yüksek paketini alacağım ama içeriklerde year 1 ve year 2 Pass yazıyor i. Çerikleri tam olarak net değil araç paketi olduğunu söylüyor ama hangi araçlar olduğunu göstermiyor. Ek araçlar için DLC almayı düşünüyorum ama bu sefer de Titanium'da olabilir mi şüphesine düşüyorum. Aranızda alan varsa bir konuya dönüş atabilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Oyunun satışta olan en yüksek paketini alacağım ama içeriklerde year 1 ve year 2 Pass yazıyor i. Çerikleri tam olarak net değil araç paketi olduğunu söylüyor ama hangi araçlar olduğunu göstermiyor. Ek araçlar için DLC almayı düşünüyorum ama bu sefer de Titanium'da olabilir mi şüphesine düşüyorum. Aranızda alan varsa bir konuya dönüş atabilirse çok sevinirim.
Oyunu alacaksanız Microsoft Store üzerinden almanızı tavsiye ederim. Tüm paketler yerine oynamak istediğiniz paketleri alarak daha uyguna alabilirsiniz. Şu anda zaten indirimde Microsoft Store üzerinde.

Steam'den almak daha karlı geldi açıkçası indirimli fiyatlarını karşılaştırınca birisi 1400 TL'ye tekabül ediyorken diğeri Titanium paket ile 900'e geldi.

Steam'den almak daha karlı geldi açıkçası indirimli fiyatlarını karşılaştırınca birisi 1400 TL'ye tekabül ediyorken diğeri Titanium paket ile 900'e geldi.
Nereden almayı arzu ederseniz. Paketler de ben kayda değer pek bir şey göremedim. Oynamak istedikleriniz dlcleri almak bana daha mantıklı geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı