arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 899 Çözümler 4 17 Ocak 2024 #1 Content Manager'ı yeni yükledim fakat rakip araçların AFK bir şekilde park etmiş beklediğini gördüm. Bunu nasıl çözebilirim?
Content Manager'ı yeni yükledim fakat rakip araçların AFK bir şekilde park etmiş beklediğini gördüm. Bunu nasıl çözebilirim?
Enestgr Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #2 arabacı adam dedi: Content Manager'ı yeni yükledim fakat rakip araçların AFK bir şekilde park etmiş beklediğini gördüm. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi haritada denediniz? Artı 0 Eksi
arabacı adam dedi: Content Manager'ı yeni yükledim fakat rakip araçların AFK bir şekilde park etmiş beklediğini gördüm. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi haritada denediniz?
KS KS arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 899 Çözümler 4 17 Ocak 2024 #3 Enestgr dedi: Hangi haritada denediniz? Genişletmek için tıkla... Shutoko Revival 0.9.1 denedim. Artı 0 Eksi