EmirUzun Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #1 Content Manager "Game Crash" Hatası alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2020
Abdullahx Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2021 #2 Merhaba, ayarlarınız çok zor yapılandırılan bir ayar değilse belgelerim klasöründeki Assetto Corsa klasörünü siliniz. Daha sonra normal Assetto Corsa'ya girip ayarlarınızı yapınız. Daha sonra content Manager'den giriniz. Artı 0 Eksi
Merhaba, ayarlarınız çok zor yapılandırılan bir ayar değilse belgelerim klasöründeki Assetto Corsa klasörünü siliniz. Daha sonra normal Assetto Corsa'ya girip ayarlarınızı yapınız. Daha sonra content Manager'den giriniz.
evaproject Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 EmirUzun dedi: Content Manager "Game crash" hatası alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 558979 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
EmirUzun dedi: Content Manager "Game crash" hatası alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 558979 Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü?