Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Selam arkadaşlar. Content Manager'la bu aralar epey sorun yaşıyorum. Bugün birkaç tane araba modu kurmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Ne demek istediğini pek anlayamadım. Çözmeme yardım eder misiniz? @Lee Yubin
Selam arkadaşlar. Content Manager'la bu aralar epey sorun yaşıyorum. Bugün birkaç tane araba modu kurmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Ne demek istediğini pek anlayamadım. Çözmeme yardım eder misiniz? @Lee Yubin
Dağdeviren Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #2 Hocam klasöre çıkartıp dosyayı kendiniz rarlar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 7-ZIP plugini kurulu mu? Settings/Content Manager/Plugins Artı 0 Eksi
KS KS Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #4 Dağdeviren dedi: Hocam klasöre çıkartıp dosyayı kendiniz RAR'lar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi. Teşekkür ederim. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim. Artı 0 Eksi
Dağdeviren dedi: Hocam klasöre çıkartıp dosyayı kendiniz RAR'lar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi. Teşekkür ederim. Bu kadar basit olacağını düşünmemiştim.
M Mehmet002 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7 4770 Gt 730 8gb single ram Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 terraryzng dedi: 7-ZIP plugini kurulu mu? Settings/Content Manager/Plugins Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çok hızlı bir çözüm oldu. Artı 0 Eksi
terraryzng dedi: 7-ZIP plugini kurulu mu? Settings/Content Manager/Plugins Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çok hızlı bir çözüm oldu.