T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 25 Mart 2023 #1 Arkadaşlar bu hata neden oluyor, nasıl çözerim? Fotoğraf biraktim. Dosya Ekleri IMG_20230325_014831.jpg 257,7 KB · Görüntüleme: 133 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Magier Yoctopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #11 twsdarklol dedi: Klasör açık kalmıştır kapatamıyorsan bilgisayarı yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... content manager üzerinde açık olduğu için silinmiyo diyo twsdarklol dedi: Klasör açık kalmıştır kapatamıyorsan bilgisayarı yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... content manager üzerinde açık diyo silinmiyo böyle oluyo Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-27 200820.png 13,6 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
twsdarklol dedi: Klasör açık kalmıştır kapatamıyorsan bilgisayarı yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... content manager üzerinde açık olduğu için silinmiyo diyo twsdarklol dedi: Klasör açık kalmıştır kapatamıyorsan bilgisayarı yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... content manager üzerinde açık diyo silinmiyo böyle oluyo
KS KS T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 29 Mart 2023 #12 Magier dedi: Content Manager üzerinde açık olduğu için silinmiyor diyor. Content Manager üzerinde açık diyor silinmiyor. Böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Dosya arka planda acık kapatman lazım. Yukarı dıgru bakan oka tıkla kapat oradan. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-29 185727.png 5,9 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
Magier dedi: Content Manager üzerinde açık olduğu için silinmiyor diyor. Content Manager üzerinde açık diyor silinmiyor. Böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Dosya arka planda acık kapatman lazım. Yukarı dıgru bakan oka tıkla kapat oradan.
Magier Yoctopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #13 twsdarklol dedi: Dosya arka planda acık kapatman lazım. Yukarı dıgru bakan oka tıkla kapat oradan. Genişletmek için tıkla... ordaki her şeyi kapattım ama yinede olmuyo content manager içinde açık diyo silinmiyo Artı 0 Eksi
twsdarklol dedi: Dosya arka planda acık kapatman lazım. Yukarı dıgru bakan oka tıkla kapat oradan. Genişletmek için tıkla... ordaki her şeyi kapattım ama yinede olmuyo content manager içinde açık diyo silinmiyo
KS KS T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 29 Mart 2023 #14 Magier dedi: Oradaki her şeyi kapattım ama yine de olmuyor content Manager içinde açık diyor silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan content Manager'i kökten sil yeniden dosyayı tekrar silmeyi dene. Artı 0 Eksi
Magier dedi: Oradaki her şeyi kapattım ama yine de olmuyor content Manager içinde açık diyor silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan content Manager'i kökten sil yeniden dosyayı tekrar silmeyi dene.
Magier Yoctopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #15 twsdarklol dedi: Denetim Masası'ndan content Manager'i kökten sil yeniden dosyayı tekrar silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... öyle yapınca dosya siliniyo content manager tekrar indirip girdiğimde o dosyaları geri indirtiyo bana Artı 0 Eksi
twsdarklol dedi: Denetim Masası'ndan content Manager'i kökten sil yeniden dosyayı tekrar silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... öyle yapınca dosya siliniyo content manager tekrar indirip girdiğimde o dosyaları geri indirtiyo bana
KS KS T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 30 Mart 2023 #16 Magier dedi: Öyle yapınca dosya siliniyor content Manager tekrar indirip girdiğimde o dosyaları geri indirtiyor bana. Genişletmek için tıkla... Tamam dosyaları tekrar indir dosya silinmişse. Artı 0 Eksi
Magier dedi: Öyle yapınca dosya siliniyor content Manager tekrar indirip girdiğimde o dosyaları geri indirtiyor bana. Genişletmek için tıkla... Tamam dosyaları tekrar indir dosya silinmişse.
Magier Yoctopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #17 twsdarklol dedi: Klasör açık kalmıştır kapatamıyorsan bilgisayarı yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... indirdiğim içim geri aynı hatayı veriyo Artı 0 Eksi
twsdarklol dedi: Klasör açık kalmıştır kapatamıyorsan bilgisayarı yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... indirdiğim içim geri aynı hatayı veriyo
KS KS T twsdarklol Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 137 31 Mart 2023 #18 Dosyayı Denetim Masası'ndan sildin degilmi. Artı 0 Eksi