Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bazen 99 CPU occupancy hatası alıyorum arabalar ışınlanı falan her neyse CM'yi açtığımda bunu alıyorum sizce yapayim mi güvenli midir? Konu adını otomatik değiştirmişler KB. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (43).png 336,2 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 9 Şubat 2023
Arkadaşlar bazen 99 CPU occupancy hatası alıyorum arabalar ışınlanı falan her neyse CM'yi açtığımda bunu alıyorum sizce yapayim mi güvenli midir? Konu adını otomatik değiştirmişler KB.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 11 Şubat 2023 #2 Yönetici olarak çalıştırmak istiyor sanırsam, ben de tam anlamadım. Bende daha önce böyle bir soru sormadı ama yeni sürümlerde soruyorsa bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Yönetici olarak çalıştırmak istiyor sanırsam, ben de tam anlamadım. Bende daha önce böyle bir soru sormadı ama yeni sürümlerde soruyorsa bilmiyorum.