Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Mart 2021 #1 Content Switch'ler nasıldır? Outemu ile arasında ne farklar var? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2021
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 6 Mart 2021 #2 Outemu ile arasında çok büyük kalite farkı yok. Pek harika değiller ama iş görür.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Mart 2021 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Outemu ile arasında çok büyük kalite farkı yok. Pek harika değiller ama iş görür. Genişletmek için tıkla... Outemi switch'lerin yay sesi sıkıntısı oluyormuş. Content switch'lerde bu durum yokmuş, diye duydum. Sizce ne kadar doğru?
Samotne Ciasteczka dedi: Outemu ile arasında çok büyük kalite farkı yok. Pek harika değiller ama iş görür. Genişletmek için tıkla... Outemi switch'lerin yay sesi sıkıntısı oluyormuş. Content switch'lerde bu durum yokmuş, diye duydum. Sizce ne kadar doğru?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 6 Mart 2021 #4 Kayra Temel dedi: Outemi switch'lerin yay sesi sıkıntısı oluyormuş. Content switch'lerde bu durum yokmuş, diye duydum. Sizce ne kadar doğru? Genişletmek için tıkla... Content'te daha fazla yay sesi bile olabilir, yay sesi ucuz klavyelerde olur genelde. Sorun yok.
Kayra Temel dedi: Outemi switch'lerin yay sesi sıkıntısı oluyormuş. Content switch'lerde bu durum yokmuş, diye duydum. Sizce ne kadar doğru? Genişletmek için tıkla... Content'te daha fazla yay sesi bile olabilir, yay sesi ucuz klavyelerde olur genelde. Sorun yok.
mehmetqws Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Content'te daha fazla yay sesi bile olabilir, yay sesi ucuz klavyelerde olur genelde. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bende var yay sesi yok, Gamenote 435L var gayet güzel sesi var.
Samotne Ciasteczka dedi: Content'te daha fazla yay sesi bile olabilir, yay sesi ucuz klavyelerde olur genelde. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bende var yay sesi yok, Gamenote 435L var gayet güzel sesi var.
C chelwex Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #6 Content Switch bulunan bir klavye kullanıyorum. 2 senedir hiçbir sıkıntısı olmadı.