waren586450 Picopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 7 Nisan 2024 #1 Başlıkta olduğu gibi, mealesef kaçırdım bedava olduğu tarihi sizce alınır mı? Arkadaşımla oynamak için.
Başlıkta olduğu gibi, mealesef kaçırdım bedava olduğu tarihi sizce alınır mı? Arkadaşımla oynamak için.
F FakooDayuü Yoctopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 3 7 Nisan 2024 #2 Arkadaşla discord da konuşarak oynarsan eğlenceli olacağını dusunuyom ama istersen al eğlenip eğlenmemen sana bağlı
Arkadaşla discord da konuşarak oynarsan eğlenceli olacağını dusunuyom ama istersen al eğlenip eğlenmemen sana bağlı
waren586450 Picopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 338 Çözümler 2 7 Nisan 2024 #3 FakooDayuü dedi: Arkadaşla Discord da konuşarak oynarsan eğlenceli olacağını düşünüyorum ama istersen al eğlenip eğlenmemen sana bağlı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet dicorddan konuşuyorum
FakooDayuü dedi: Arkadaşla Discord da konuşarak oynarsan eğlenceli olacağını düşünüyorum ama istersen al eğlenip eğlenmemen sana bağlı Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet dicorddan konuşuyorum