akifmms Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Oyunda her yer pembe oluyor. Bir çözümünü de bulamadım. Sadece bu oyunda böyle oldu. Silip yükledim çözülmedi.
Oyunda her yer pembe oluyor. Bir çözümünü de bulamadım. Sadece bu oyunda böyle oldu. Silip yükledim çözülmedi.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #2 Shader sorunu. Artı 0 Eksi
KS KS akifmms Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 aleksmc dedi: Shader sorunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözeceğimi Bi yardım etseniz Artı 0 Eksi
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 6 Nisan 2024 #4 akifmms dedi: Nasıl çözeceğimi Bi yardım etseniz Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok oyunu bilmiyorum ama oyun geliştirici biri olarak %90 oyunun hatası diyebilirim. Artı 0 Eksi
akifmms dedi: Nasıl çözeceğimi Bi yardım etseniz Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok oyunu bilmiyorum ama oyun geliştirici biri olarak %90 oyunun hatası diyebilirim.
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 hocam çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS akifmms Decapat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #6 efmsubal dedi: hocam çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... hiçbiyerde bulamadım shader sorunu yazsam bile bi çözüm çıkmadı Artı 0 Eksi
efmsubal dedi: hocam çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... hiçbiyerde bulamadım shader sorunu yazsam bile bi çözüm çıkmadı