Bens0n Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 97 14 Nisan 2021 #1 Visual Basic C# resimde görüldüğü gibi oluyor, tıklanmıyor. Otobüs otomasyon için sağ tık kullanmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
Visual Basic C# resimde görüldüğü gibi oluyor, tıklanmıyor. Otobüs otomasyon için sağ tık kullanmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
NycroX Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #2 Hangi VS Sürmünü kullanıyorsunuz ?
Bens0n Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 97 14 Nisan 2021 #3 NycroX dedi: Hangi VS Sürmünü kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Community 2019
NycroX dedi: Hangi VS Sürmünü kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Visual Studio Community 2019
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #4 Bens0n dedi: Visual Studio Community 2019 Genişletmek için tıkla... Programı veya bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende bu sürümü kullanıyorum ve az önce denedim sıkıntısız çalıştı.
Bens0n dedi: Visual Studio Community 2019 Genişletmek için tıkla... Programı veya bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende bu sürümü kullanıyorum ve az önce denedim sıkıntısız çalıştı.
Bens0n Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 97 14 Nisan 2021 #5 RaSGooL dedi: Programı veya bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende bu sürümü kullanıyorum ve az önce denedim sıkıntısız çalıştı. Genişletmek için tıkla... Sayısız denedim, farklı projede de denedim.
RaSGooL dedi: Programı veya bilgisayarı yeniden başlatıp denedin mi? Bende bu sürümü kullanıyorum ve az önce denedim sıkıntısız çalıştı. Genişletmek için tıkla... Sayısız denedim, farklı projede de denedim.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #6 Bens0n dedi: Sayısız denedim, farklı projede de denedim. Genişletmek için tıkla... O zaman beklemektense Visual Studio installer'dan Form verilerini silip baştan kurmak en iyisi olacaktır. Tabi ki internet sıkıntın yoksa. Bu da işe yaramazsa Programı en baştan tertemiz kurmayı deneyebilirsin.
Bens0n dedi: Sayısız denedim, farklı projede de denedim. Genişletmek için tıkla... O zaman beklemektense Visual Studio installer'dan Form verilerini silip baştan kurmak en iyisi olacaktır. Tabi ki internet sıkıntın yoksa. Bu da işe yaramazsa Programı en baştan tertemiz kurmayı deneyebilirsin.