E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Optimizasyonu kötü olan oyunları bir nebze daha iyi hale getiren Contig, GTA IV'de çalıştığı gibi GTA V'de çalışır mı? Kendim deneyecektim ama birkaç gün önce oyunu sildim bilen varsa bilgilendirir mi?
Optimizasyonu kötü olan oyunları bir nebze daha iyi hale getiren Contig, GTA IV'de çalıştığı gibi GTA V'de çalışır mı? Kendim deneyecektim ama birkaç gün önce oyunu sildim bilen varsa bilgilendirir mi?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Hocam GTA V’in optimizasyonu gayet iyi değil mi zaten? Artı 0 Eksi
KS KS E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 Tarik Enes dedi: Hocam GTA V’in optimizasyonu gayet iyi değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... GTA IV'e göre iyi ama V'nin optimizasyonu da yetersiz. Artı 0 Eksi
Tarik Enes dedi: Hocam GTA V’in optimizasyonu gayet iyi değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... GTA IV'e göre iyi ama V'nin optimizasyonu da yetersiz.