Contra-(me)kan sahibi norm ender göndermesi

Makaleler
2
Arkadaşlar geçen kan sahibi göndermelerinin açıklandığı videonun yorumlarında değişik bir yorum gördüm.
Yorumda:
"En büyük göndermenin şarkı isminde saklı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle şarkı isimleri başlık gibidir her kelimesinin ilk harfi büyük yazılır. Contranın kanalına bakarsanız tüm şarkıları da büyük harfle başlar yani kendisi dikkat eder. Fakat şarkı da küçük harfle başlamış. “Kan sahibi” yani mesaj vermek istiyor. Öncesinde büyük harfle başlayan bir şey olmalı yani kelime eksik. Şöyle bir bakın: “Me-kan sahibi”. “Me” İngilizce'de ben demek yani mekanın sahibi benim demek istiyor dolaylı yoldan ve bunu norm ender gibi egolu bir şekilde değil de dolaylı olarak inceden yapıyor ve herkes şahidi ölse de yükselir üç günde İsa gibi sözleri de bunu destekler nitelikte. Mekanın sahibiyim görüyorsunuz piyasadan uzaklaşsam bile döner ve piyasayı elime alırım gibisinden." Yazıyordu. Acaba gerçekten böyle bir gönderme atmış mıdır?
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…