Çözüldü Control açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam bende Windows Günlükleri kısmı yok.
1624220935514.png

Kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya basın, zaten doğrula çıkacak.
Doğrulamak işe yaramadı maalesef.
Çözümü buldum, Control dosyasını kurulu olduğu yerden başka bir yere taşıyoruz. Sonrasında Epic Games Launcher'ı aç kapat yapıyoruz. Kütüphane kısmına geldiğimizde oyunun üstünde "Onar." yazıyor. O yazı çıktığı zaman oyunu siliyoruz ve oyunun dosyalarından "Control DX12.exe"yi açıyoruz. Oyun açılıyor. Şuan ilerlemeler kaydoluyor mu diye bakıyorum. Umarım kaydoluyordur.
Hocam bende Windows Günlükleri kısmı yok.
1624220935514.png

Kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya basın, zaten doğrula çıkacak.
Çözümü buldum, Control dosyasını kurulu olduğu yerden başka bir yere taşıyoruz. Sonrasında Epic Games Launcher'ı aç kapat yapıyoruz. Kütüphane kısmına geldiğimizde oyunun üstünde "Onar." yazıyor. O yazı çıktığı zaman oyunu siliyoruz ve oyunun dosyalarından "Control DX12.exe"yi açıyoruz. Oyun açılıyor. Şuan ilerlemeler kaydoluyor mu diye bakıyorum. Umarım kaydoluyordur.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam bende Windows günlükleri kısmı yok. Eki Görüntüle 1076552

Çözümü buldum, Control dosyasını kurulu olduğu yerden başka bir yere taşıyoruz. Sonrasında Epic Games Launcher'ı aç kapat yapıyoruz. Kütüphane kısmına geldiğimizde oyunun üstünde "onar." yazıyor. O yazı çıktığı zaman oyunu siliyoruz ve oyunun dosyalarından "Control DX12.exe"yi açıyoruz. Oyun açılıyor. Şu an ilerlemeler kaydoluyor mu diye bakıyorum. Umarım kaydoluyordur.

Hocam ben yapamadım başka bir yolu var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı