Çözüldü Control açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bugün Epic Games'den Control'ü indirdim ama hiçbir şekilde açamadım. Ne bir hata kodu var ne de bir şey. Sadece açılmıyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
Hocam bende Windows Günlükleri kısmı yok.
Kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya basın, zaten doğrula çıkacak.
Doğrulamak işe yaramadı maalesef.
Çözümü buldum, Control dosyasını kurulu olduğu yerden başka bir yere taşıyoruz. Sonrasında Epic Games Launcher'ı aç kapat yapıyoruz. Kütüphane kısmına geldiğimizde oyunun üstünde "Onar." yazıyor. O yazı çıktığı zaman oyunu siliyoruz ve oyunun dosyalarından "Control DX12.exe"yi açıyoruz. Oyun açılıyor. Şuan ilerlemeler kaydoluyor mu diye bakıyorum. Umarım kaydoluyordur.
Dosyaları doğrulamayı deneyin.

Hocam bende Windows Günlükleri kısmı yok.
Kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya basın, zaten doğrula çıkacak.
Doğrulamak işe yaramadı maalesef.
Çözümü buldum, Control dosyasını kurulu olduğu yerden başka bir yere taşıyoruz. Sonrasında Epic Games Launcher'ı aç kapat yapıyoruz. Kütüphane kısmına geldiğimizde oyunun üstünde "Onar." yazıyor. O yazı çıktığı zaman oyunu siliyoruz ve oyunun dosyalarından "Control DX12.exe"yi açıyoruz. Oyun açılıyor. Şuan ilerlemeler kaydoluyor mu diye bakıyorum. Umarım kaydoluyordur.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam ben yapamadım başka bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…