Control alınır mı?

276323

Kilopat
50TL var Steam cüzdanımda ve Control videolarına baktığımda hoş görünüyordu. Alınır mı? Veya önerebileceğiniz bir oyun var mı?

Ben begenmedim. Bence alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
50TL var Steam cüzdanımda ve Control videolarına baktığımda hoş görünüyordu. Alınır mı? Veya önerebileceğiniz bir oyun var mı?

Hikayesi cidden aşırı güzel. Ben al derim ben beğendim. Oynamaya başlayınca bırakamıyorsun.

Ben bir ara oynuyordum, bitiremedim fakat kasa bilgisayarda RTX açınca işlemci 93 derece, ekran kartı 87 derece falan oluyordu. Ama oyun harika, kesinlikle alınır.

Sevdiğiniz türler neler? Oyun kaç kez ücretsiz verildi. Gidip para vermeye değmez.

Açıkçası bilgisiyarı çok zorlayan bir oyun olduğu için çok sevmedim. Aylar önce ücretsiz verilmişti.

Epic zamanında bedava vermişti o zaman oynanırdı şimdi fiyat tuzlu olabilir hatırlamıyorum.

Ben hikayesini beğenmiştim şahsen. Alınabilir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…