Control alınır mı?

mumi60

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games indirimlerinden Control aldım 23'e. Evet çok iyi bir oyun ve 23 de müthiş bir fiyat ama Control sarar mı bilmiyorum. Yani oynanır mı yoksa zaten Epic ödüllerimle almıştım 27 olacak eğer iade edersem daha iyi bir şey bulur muyum sonradan 27'ye alınabilecek?

27 TL'ye alınabilecek böyle oyun bulmanız zor hocam 27 TL para değil artık XD sokakta birinden istesen verir zaten.

İade edip Detroit: Become Human alabilirsiniz ama bence iadeyle uğraşmaya gerek yok Control'de iyidir.

Control çok güzel oyun grafikleri falan da muhteşem hem de fiyatı ucuz kesinlikle alın.

Ben oynadığımda çok beğenmiştim, oynanışı oldukça keyifli.

İade edip Detroit: Become Human alabilirsiniz ama bence iadeyle uğraşmaya gerek yok Control'de iyidir.
Quantic Dream'i sömüreli çok oldu hocam Detroit, Beyond ve Heavy Rain var zaten herkes olumlu şeyler söylemiş zaten ben de aksini düşünmüyordum iade etmeyeceğim herkese çok teşekkürler. İyi günler

Quantic Dream'i sömüreli çok oldu hocam Detroit, beyond ve Heavy Rain var zaten herkes olumlu şeyler söylemiş zaten ben de aksini düşünmüyordum iade etmeyeceğim herkese çok teşekkürler. İyi günler.

İyi oyunlar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…