Bilal genc Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 27 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Control de bu noktada kaldım. F tuşuna basarak noktayı açmam gerekiyor ama kod çıkmıyor. Oyun dosyalarını doğruladım ama yine anı şey oldu. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
Arkadaşlar Control de bu noktada kaldım. F tuşuna basarak noktayı açmam gerekiyor ama kod çıkmıyor. Oyun dosyalarını doğruladım ama yine anı şey oldu. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Bilal genc 28 Şubat 2022 Tamam düzeldi. Sanırım PC'den kaynaklı yüklenmeme sorunuydu. Kendi kendine attı.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #2 Buradan ilerlenmiyor depolama sektöründe hapisaneye geçerkenki alanda sağ yukarıda kapı var oradan ilerle. Artı 0 Eksi
Buradan ilerlenmiyor depolama sektöründe hapisaneye geçerkenki alanda sağ yukarıda kapı var oradan ilerle.
KS KS Bilal genc Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 27 Şubat 2022 #3 Emre1234a dedi: Buradan ilerlenmiyor depolama sektöründe hapisaneye geçerkenki alanda sağ yukarıda kapı var oradan ilerle. Genişletmek için tıkla... Kanka oradan girdim zaten. Kütüphaneden asansöre bindim ve buraya ulaştım. Artı 0 Eksi
Emre1234a dedi: Buradan ilerlenmiyor depolama sektöründe hapisaneye geçerkenki alanda sağ yukarıda kapı var oradan ilerle. Genişletmek için tıkla... Kanka oradan girdim zaten. Kütüphaneden asansöre bindim ve buraya ulaştım.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #4 Bilal genc dedi: Kanka oradan girdim zaten. Kütüphaneden asansöre bindim ve buraya ulaştım. Genişletmek için tıkla... burası yönetimin orası değil mi asansör nerde Artı 0 Eksi
Bilal genc dedi: Kanka oradan girdim zaten. Kütüphaneden asansöre bindim ve buraya ulaştım. Genişletmek için tıkla... burası yönetimin orası değil mi asansör nerde
KS KS Bilal genc Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 27 Şubat 2022 #5 Emre1234a dedi: Burası yönetimin orası değil mi? Asansör nerede. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an awenin tam üstündeyim. Asansör arkamda kalıyor. YouTube'dan baktımda adam burayı kontrol altına aldı. Artı 0 Eksi
Emre1234a dedi: Burası yönetimin orası değil mi? Asansör nerede. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an awenin tam üstündeyim. Asansör arkamda kalıyor. YouTube'dan baktımda adam burayı kontrol altına aldı.
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #6 Bilal genc dedi: Kanka şu an awenin tam üstündeyim. Asansör arkamda kalıyor. YouTube'dan baktımda adam burayı kontrol altına aldı. Genişletmek için tıkla... Tamam yeri anladım burada savaş oldu mu? adamları öldürünce işaret çıkmalı Artı 0 Eksi
Bilal genc dedi: Kanka şu an awenin tam üstündeyim. Asansör arkamda kalıyor. YouTube'dan baktımda adam burayı kontrol altına aldı. Genişletmek için tıkla... Tamam yeri anladım burada savaş oldu mu? adamları öldürünce işaret çıkmalı
KS KS Bilal genc Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 27 Şubat 2022 #7 Emre1234a dedi: Tamam yeri anladım burada savaş oldu mu? adamları öldürünce işaret çıkmalı Genişletmek için tıkla... evet savaşı yaptım ama işaret çıkmadı Artı 0 Eksi
Emre1234a dedi: Tamam yeri anladım burada savaş oldu mu? adamları öldürünce işaret çıkmalı Genişletmek için tıkla... evet savaşı yaptım ama işaret çıkmadı
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 430 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2022 #8 Bilal genc dedi: Evet savaşı yaptım ama işaret çıkmadı Genişletmek için tıkla... Save dosyalarının yerini değişerek geri dönebilirsin olmuyorsa. Artı 0 Eksi
Bilal genc dedi: Evet savaşı yaptım ama işaret çıkmadı Genişletmek için tıkla... Save dosyalarının yerini değişerek geri dönebilirsin olmuyorsa.
KS KS Bilal genc Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 33 Çözümler 1 28 Şubat 2022 #9 Tamam düzeldi. Sanırım PC'den kaynaklı yüklenmeme sorunuydu. Kendi kendine attı. Artı 0 Eksi Çözüm