Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 11 Haziran 2021 #21 korku anı yaşadıktan sonra gözleriniz kararırda beyaz bir ışık görürseniz korkmayın dinlenme molası o. (!)
korku anı yaşadıktan sonra gözleriniz kararırda beyaz bir ışık görürseniz korkmayın dinlenme molası o. (!)
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #22 Ciri Riannon dedi: Uçanlarda var, yerde olanlarda canları ne isterse onları yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ha onları mı diyorsunuz, onlar uçan insanla ya.
Ciri Riannon dedi: Uçanlarda var, yerde olanlarda canları ne isterse onları yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ha onları mı diyorsunuz, onlar uçan insanla ya.
Yusufcannn Decapat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #23 Korkunç.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 11 Haziran 2021 #24 Fian Şampiyonu dedi: Aniden önümüze çıkan yaratıklar var mı ? Genişletmek için tıkla... Böyle efektleri oluyor mesela bulut gibi. O sırada fark ediyorsunuz zaten. Ha birde dediğim gibi, bir anda arkadan ateş edenler var.
Fian Şampiyonu dedi: Aniden önümüze çıkan yaratıklar var mı ? Genişletmek için tıkla... Böyle efektleri oluyor mesela bulut gibi. O sırada fark ediyorsunuz zaten. Ha birde dediğim gibi, bir anda arkadan ateş edenler var.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #25 Yusufcannn dedi: Korkunç. Genişletmek için tıkla... Neden?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 11 Haziran 2021 #26 Dark Lord Vader dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Nedeni yok aslında oyun gerici ama kimine göre korkunç. Denemeniz lazım. Ama öyle jumpscare falan görmedim.
Dark Lord Vader dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Nedeni yok aslında oyun gerici ama kimine göre korkunç. Denemeniz lazım. Ama öyle jumpscare falan görmedim.
M metallica1983 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Haziran 2021 #27 Hocam oyunun korku seviyesi şu: Max Payne alan wake doom karışımı bir şey.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #28 shocktroop dedi: Nedeni yok aslında oyun gerici ama kimine göre korkunç. Denemeniz lazım. Ama öyle jumpscare falan görmedim. Genişletmek için tıkla... Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey varsa korkmam mesela. Interstellar, Interception gibi filmleri de izledim (hikayeyi ona benzetiyorlar) Böyle mermi kıtlığı, "aman Allah'ım saldıramayacağım kaçmam lazım ama kaçamam" gibi durumlar var mı?
shocktroop dedi: Nedeni yok aslında oyun gerici ama kimine göre korkunç. Denemeniz lazım. Ama öyle jumpscare falan görmedim. Genişletmek için tıkla... Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey varsa korkmam mesela. Interstellar, Interception gibi filmleri de izledim (hikayeyi ona benzetiyorlar) Böyle mermi kıtlığı, "aman Allah'ım saldıramayacağım kaçmam lazım ama kaçamam" gibi durumlar var mı?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 11 Haziran 2021 #29 Dark Lord Vader dedi: Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey varsa korkmam mesela. Interstellar, Interception gibi filmleri de izledim (hikayeyi ona benzetiyorlar) Genişletmek için tıkla... Yani. Korkacağınızı düşünmüyorum ben sadece ilk başlarda biraz gerildim. Bir de oyunun haritası çok kafa karıştırıcı.
Dark Lord Vader dedi: Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey varsa korkmam mesela. Interstellar, Interception gibi filmleri de izledim (hikayeyi ona benzetiyorlar) Genişletmek için tıkla... Yani. Korkacağınızı düşünmüyorum ben sadece ilk başlarda biraz gerildim. Bir de oyunun haritası çok kafa karıştırıcı.
Dark Lord Vader Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.240 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #30 Duyduğuma göre etraftaki her şeyi atabiliyor muşuz, eğer böyle ise çok da korkmam.