Her şeyi değil, yetenekleriniz geliştikçe etrafınızdaki çoğu maddeyle etkileşime girebiliyorsunuz. Oyuna girer girmez her şeyi atamazsınız adamların üzerine.
Her şeyi değil, yetenekleriniz geliştikçe etrafınızdaki çoğu maddeyle etkileşime girebiliyorsunuz. Oyuna girer girmez her şeyi atamazsınız adamların üzerine.
Hocam dediğim gibi, insanda var yaratıkta var afedersiniz hayvanda var diyeceğim abartı olacak. Yaratıkta var ama sandığınız kadar değil öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki zorla oynatıyorlar ölümcül tehlike yok oyun bu.
Hocam dediğim gibi, insanda var yaratıkta var afedersiniz hayvanda var diyeceğim abartı olacak. Yaratıkta var ama sandığınız kadar değil öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki zorla oynatıyorlar ölümcül tehlike yok oyun bu.
Hocam, gülüyorum artık öyle bir sorguluyorsunuz ki kafanıza silah dayamışlar gibi hahah Oynamak istemiyorsanız oynamayın bekleyin cesaretinizi toplayınca girersiniz.
Oyun korkunç değil. Çok fena geriyor beni ama, her kapı açılırken ne çıkacak diye korkuyorum. Oyunda yaratık yok sanırım, güvenlik görevlilerini ele geçirmiş bir şey onlarla savaşıyorsunuz, emin değilim ama.
Oyun korkunç değil. Çok fena geriyor beni ama, her kapı açılırken ne çıkıcak diye korkuyorum. Oyunda yaratık yok sanırım, güvenlik görevlilerini ele geçirmiş bir şey onlarla savaşıyorsunuz.