ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.319 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:53 #11 kayra4 dedi: 1k bütçe düşünüyorum en fazla espor kalitesinde bir şey aramıyorum ne kadar az olursa fiyatı o kadar iyi benim için. Genişletmek için tıkla... 300 artarsa SoA hybrid alın geçin o zaman. Control zaten neredeyse. Wraith Spirit of Aim Mousepad wraithesports.com
kayra4 dedi: 1k bütçe düşünüyorum en fazla espor kalitesinde bir şey aramıyorum ne kadar az olursa fiyatı o kadar iyi benim için. Genişletmek için tıkla... 300 artarsa SoA hybrid alın geçin o zaman. Control zaten neredeyse. Wraith Spirit of Aim Mousepad wraithesports.com
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.234 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Cuma 20:54 #12 kayra4 dedi: 1k bütçe düşünüyorum en fazla espor kalitesinde bir şey aramıyorum ne kadar az olursa fiyatı o kadar iyi benim için. Genişletmek için tıkla... 1K da pek seçenek yok eğer sağlam pürüzlü bir kontrol olsun dersen biraz daha çıkıp bunu almanızı tavsiye ederim. Wraith Spirit of Aim Mousepad wraithesports.com
kayra4 dedi: 1k bütçe düşünüyorum en fazla espor kalitesinde bir şey aramıyorum ne kadar az olursa fiyatı o kadar iyi benim için. Genişletmek için tıkla... 1K da pek seçenek yok eğer sağlam pürüzlü bir kontrol olsun dersen biraz daha çıkıp bunu almanızı tavsiye ederim. Wraith Spirit of Aim Mousepad wraithesports.com