Mehmetcanaci Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı rtx2060 İşlemci i312100f Oyun nedenini nasıl çözeceğimi bilmediğim bir şekilde açılmıyor. Karşılaştığım sorun bu:
Çözüm CANERION 29 Ekim 2022 Mehmetcanaci dedi: Steam üzerinden aldım dün sildim yeniden yüklüyorum bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım.
Mehmetcanaci dedi: Steam üzerinden aldım dün sildim yeniden yüklüyorum bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Dosya doğrulat Prime Gaming vermişti zamanında GOG üzerinde Ultimate sürüm o varsa onu oyna. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmetcanaci Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 CANERION dedi: Dosya doğrulat Prime Gaming vermişti zamanında GOG üzerinde Ultimate sürüm o varsa onu oyna. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden aldım dün sildim yeniden yüklüyorum bakalım düzelicek mi Artı 0 Eksi
CANERION dedi: Dosya doğrulat Prime Gaming vermişti zamanında GOG üzerinde Ultimate sürüm o varsa onu oyna. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden aldım dün sildim yeniden yüklüyorum bakalım düzelicek mi
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Mehmetcanaci dedi: Steam üzerinden aldım dün sildim yeniden yüklüyorum bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım. Artı 0 Eksi Çözüm
Mehmetcanaci dedi: Steam üzerinden aldım dün sildim yeniden yüklüyorum bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım.
KS KS Mehmetcanaci Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #5 CANERION dedi: Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Yeniden yükledim bu sefer SS ini attığım sorun vermedi ama 38 dosya eksik çıktı indirmeye çalışıyorum ama böyle takılı kaldı. CANERION dedi: Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Çözdüm reis sorunu teşekkür ederim yardım ettiğin için. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-10-30 164127.png 297 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
CANERION dedi: Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Yeniden yükledim bu sefer SS ini attığım sorun vermedi ama 38 dosya eksik çıktı indirmeye çalışıyorum ama böyle takılı kaldı. CANERION dedi: Silip tekrar yüklemekle dosya doğrulatmak arasında fark yok ama bilgilendir düzelmezse bakalım. Genişletmek için tıkla... Çözdüm reis sorunu teşekkür ederim yardım ettiğin için.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #6 Mehmetcanaci dedi: Yeniden yükledim bu sefer SS ini attığım sorun vermedi ama 38 dosya eksik çıktı indirmeye çalışıyorum ama böyle takılı kaldı. Çözdüm reis sorunu teşekkür ederim yardım ettiğin için. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dostum. Artı 0 Eksi
Mehmetcanaci dedi: Yeniden yükledim bu sefer SS ini attığım sorun vermedi ama 38 dosya eksik çıktı indirmeye çalışıyorum ama böyle takılı kaldı. Çözdüm reis sorunu teşekkür ederim yardım ettiğin için. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dostum.