ReinFury Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 201 5 Ekim 2020 #1 Epic Games üzerinden Control satın aldım ama Türkçe yaması yok sanırım birkaç yerden indirdim ya hiçbir şey olmadı ya da oyun açılmadı bugün dosyaları doğruladım yani şu an oyunda herhangi TR yama, mod vs yüklü değil. Bu oyunun Türkçe yaması var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Epic Games üzerinden Control satın aldım ama Türkçe yaması yok sanırım birkaç yerden indirdim ya hiçbir şey olmadı ya da oyun açılmadı bugün dosyaları doğruladım yani şu an oyunda herhangi TR yama, mod vs yüklü değil. Bu oyunun Türkçe yaması var mı?
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 Var diye biliyorum sanki bir ara görmüştüm. Emin değilim ama.
Raptor Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 260 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #3 Anonymous Çeviri'nin yaptığı bir yama var fakat ücretli.
Yenici Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 76 20 Ekim 2020 #4 Var. Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.956 Çözümler 29 21 Ekim 2020 #5 Raptor dedi: Anonymous Çeviri'nin yaptığı bir yama var fakat ücretli. Genişletmek için tıkla... Hayır ücretli değil. Yanlış bilgi vermeyin.
Raptor dedi: Anonymous Çeviri'nin yaptığı bir yama var fakat ücretli. Genişletmek için tıkla... Hayır ücretli değil. Yanlış bilgi vermeyin.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 21 Ekim 2020 #6 OMFG EPIC dedi: Hayır ücretli değil. Yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yamayı indir dediğim zaman üyelik sayfasına atıyor. Ücretsiz olduğuna emin misiniz?
OMFG EPIC dedi: Hayır ücretli değil. Yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Yamayı indir dediğim zaman üyelik sayfasına atıyor. Ücretsiz olduğuna emin misiniz?
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.956 Çözümler 29 22 Ekim 2020 #7 20 Percent dedi: Yamayı indir dediğim zaman üyelik sayfasına atıyor. Ücretsiz olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Üyelik ücreti ödemenize gerek yok. Program üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.
20 Percent dedi: Yamayı indir dediğim zaman üyelik sayfasına atıyor. Ücretsiz olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Üyelik ücreti ödemenize gerek yok. Program üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.