Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul Pazartesi 21:30 #1 90% oranında indirime girmiş. Kayda değer bir indirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
90% oranında indirime girmiş. Kayda değer bir indirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.008 Çözümler 160 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:33 #2 Birkaç kez bedava verilmiş olsa da bu fiyata değer. Steam kütüphaneme ekledim.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.441 Çözümler 2 Pazartesi 21:35 #3 50 saat boyunca oynadıgım bir oyun biraz kafa karıştırıcı olsa da bitirmeden sildim çünkü sıkıldım.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.403 Makaleler 3 Çözümler 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:37 #4 Tam alırken sepette Epic hesabımda olduğu gelmişti aklıma.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.599 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul Pazartesi 21:39 #5 UmutMelihAkyol dedi: Birkaç kez bedava verilmiş olsa da bu fiyata değer. Steam kütüphaneme ekledim. Genişletmek için tıkla... Epic'den bedava almıştım bir ara. Yine de ben de Steam'e ekledim. Arieva dedi: 50 saat boyunca oynadıgım bir oyun biraz kafa karıştırıcı olsa da bitirmeden sildim çünkü sıkıldım. Genişletmek için tıkla... İlk 2 saat öyle bir hissiyat veriyor ama sonradan düğümü çözülüyor aslında, en azından deneyimlediğim kadarıyla.
UmutMelihAkyol dedi: Birkaç kez bedava verilmiş olsa da bu fiyata değer. Steam kütüphaneme ekledim. Genişletmek için tıkla... Epic'den bedava almıştım bir ara. Yine de ben de Steam'e ekledim. Arieva dedi: 50 saat boyunca oynadıgım bir oyun biraz kafa karıştırıcı olsa da bitirmeden sildim çünkü sıkıldım. Genişletmek için tıkla... İlk 2 saat öyle bir hissiyat veriyor ama sonradan düğümü çözülüyor aslında, en azından deneyimlediğim kadarıyla.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.616 Çözümler 8 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 23:45 #6 Silahı aldıktan bir süre sonra oyunu oynamayı bırakmıştım map yapısı yüzünden. Tekrardan başlanır mı acaba?
Silahı aldıktan bir süre sonra oyunu oynamayı bırakmıştım map yapısı yüzünden. Tekrardan başlanır mı acaba?