Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 30 Ağustos 2020 #1 Sekiro mu Control mu? Sekiro daha çok çekti ama Control çok ucuz. Sizce hangisi?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 30 Ağustos 2020 #2 Sekiro kanser edici bir oyundur, Control hikaye bakımından çok kötü, mimik diye bir şey yok. Sekiro alın.
Sekiro kanser edici bir oyundur, Control hikaye bakımından çok kötü, mimik diye bir şey yok. Sekiro alın.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 30 Ağustos 2020 #3 Kanser olmam derseniz Sekiro. Control'e daha sonra bakarsınız. Sekiro gibi Soulslike oyunların verdiği atmosferi falan seviyorum ama bazıları fazla zor. Oynamadığım için bir şey diyemem ama sanırım Sekiro'da bu oyunlardan biri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kanser olmam derseniz Sekiro. Control'e daha sonra bakarsınız. Sekiro gibi Soulslike oyunların verdiği atmosferi falan seviyorum ama bazıları fazla zor. Oynamadığım için bir şey diyemem ama sanırım Sekiro'da bu oyunlardan biri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 30 Ağustos 2020 #4 Teşekkürler Sekiro alacaktım. Şüphelerimi yok ettiniz.