Control vs Speed vs hybrid mouse pad

kayraz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, mouse pad almayı düşünüyorum ancak hangi modeli seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Düşük sens kullanarak oynuyorum ve genellikle CS2, Battlefield, Fortnite, Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Çoğu mouse pad birbirinden farklı olduğu için seçim yapmakta zorlanıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS, TPS hepsini oynadığım için bilemiyorum, o yüzden hibrit iyi olabilir gibi ama danışmak istedim.

Bu tamamen kişisel bir tercih Speed diyeni de dinlemeyin Control al diyeni de deinlemeyin mesela ben Valorant oynuyorum fakat Speed mouse pad kullanıyorum tamamen sizin ne istediğinize bağlı. Ek olarak yavaş şekilde onuyorsanız hbrid ya da Control olabilir ama zaten sensiniz düşük oldugu ıcın Control almaya gerek yok Valorant ne de olsa refleks e flick isteyen bir oyun o yuzden hbrid veyahut da Speed alabılırsınız tabii ki de bu onerı kendıme kıyasla verdıgım bir onerıdır.

Tamamdır, hybrid daha hoşuma gitti onu alacağım teşekkürler.

Bu tamamen kişisel bir tercih Speed diyeni de dinlemeyin Control al diyeni de deinlemeyin mesela ben Valorant oynuyorum fakat Speed mouse pad kullanıyorum tamamen sizin ne istediğinize bağlı. Ek olarak yavaş şekilde onuyorsanız hbrid ya da Control olabilir ama zaten sensiniz düşük oldugu ıcın Control almaya gerek yok Valorant ne de olsa refleks e flick isteyen bir oyun o yuzden hbrid veyahut da Speed alabılırsınız tabii ki de bu onerı kendıme kıyasla verdıgım bir onerıdır.
İnternette yazdığımda sizin konunuz çıktı tesadüf, klasse huoyun almışsınız, şuan sipariş ettim iyi midir tecrübeleriniz olumlu mu?

Son düzenleme:
Tamamdır, hybrid daha hoşuma gitti onu alacağım teşekkürler.

İnternette yazdığımda sizin konunuz çıktı tesadüf, Klasse huoyun almışsınız, şu an sipariş ettim iyi midir tecrübeleriniz olumlu mu?

Hocam gec gordum kusura bakamyın. Gayet memnundum Klasse huoyundan fakat ıade etmek zorunda kalmıstım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı