Converse alternatifi ürün

Lukerno

Hectopat
Sevgilim (kadın) Converse beğendi ancak fiyat 2.200 TL. Bakarız dedim (fiyat çok yüksek geldi.). Daha uyguna bu ayakkabının benzeri var mı? Veya bildiğiniz iyi replika satan bir yer? (önerileriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
Ayakkabının Linki

4cd6af59-fc47-4d20-859c-deb6c92a6bf7_size810x810.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilim (kadın) Converse beğendi ancak fiyat 2.200 TL. Bakarız dedim (fiyat çok yüksek geldi.). Daha uyguna bu ayakkabının benzeri var mı? Veya bildiğiniz iyi replika satan bir yer? (önerileriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
Ayakkabının Linki

Eki Görüntüle 1503582

İnternette replikaları var ama tavsiye etmem biraz araştırın gayet ucuza satan yerler var buradan isim paylaşmayayım.

Dolap uygulamasında replikalar var hocam. Ama bu modeli önermem saçma bir model. Klasik bildiğimiz Converse almak daha mantıklı.

Adam öneri istiyor replika satan yer önerisi diye sen reklam olmasın diye önermiyorsun? O zaman atıyorum X sitesinde ürün indirime girsin o da reklam olmasın diye paylaşma bu ne mantık?

Reklam olmasın diye.

Dostlar sakin. Önerebileceğiniz bir model var mı? Örnek olarak ben bunu buldum ama bu iyi midir? Ayakkabının Linki

İsim vermek reklama giriyor mu? Bilmiyorum ancak kullandığınız Instagram butiği bulunuyorsa bildirirseniz sevinirim. (Görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.)

Dostlar sakin. Önerebileceğiniz bir model var mı? Örnek olarak ben bunu buldum ama bu iyi midir? Ayakkabının Linki

İsim vermek reklama giriyor mu? Bilmiyorum ancak kullandığınız Instagram butiği bulunuyorsa bildirirseniz sevinirim. (Görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.)
Hocam bu modelin tabanı çok kalın. Dolap uygulansına girin uygun fiyatlı replikası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı