Murathan0 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 52 9 Mayıs 2024 #1 Herkese merhaba. Sizce hangisi daha rahat ve uzun ömürlü? Modelleri de yazabilirsiniz. Daha iyisi olduğunu düşündüğünüz marka model ayakkabılar varsa onları da yazabilirsiniz. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2024
Herkese merhaba. Sizce hangisi daha rahat ve uzun ömürlü? Modelleri de yazabilirsiniz. Daha iyisi olduğunu düşündüğünüz marka model ayakkabılar varsa onları da yazabilirsiniz. Teşekkür ederim.
3 341720 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 647 9 Mayıs 2024 #2 Converse yeni modelleri çok güzel duruyor. Alacak olsam Converse alırdım. Ama yine de tercih sizin tabii.
Converse yeni modelleri çok güzel duruyor. Alacak olsam Converse alırdım. Ama yine de tercih sizin tabii.
Murathan0 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 52 9 Mayıs 2024 #3 341720 dedi: Converse yeni modelleri çok güzel duruyor. Alacak olsam Converse alırdım. Ama yine de tercih sizin tabii. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
341720 dedi: Converse yeni modelleri çok güzel duruyor. Alacak olsam Converse alırdım. Ama yine de tercih sizin tabii. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?