Cookie çalındıktan sonra ne yapılmalı?

Hocam aynı şekilde benim de dalgınlığıma geldi sen hard format atıp bütün hesapları kurtardıysan dert etme ben bir de format atmamıştım hesaplarımın çalındığını bilmeme rağmen o kadar bilgisizdim yani sen olayı büyütme hocam :D

Hocam ben format atmadım tam 3 virüs programı ile taradım. AVG ile denedim virüs bulmadı, ESET ile 12 virüs ve en som Malwarebytes indirdim rootkit dahil tam 16 saatlik tarama sonucu 18 adet virüs (o programı indirdiğim tarih ve saatte oluşan appdata da bulunan random klasör, içinde Gmail, copyboard falan vardı.) Toplam 32 yakın virüs sildim ve zaten ablamın bilgisayarını kullanıyordum o zamanlar ikimizin kullanıcısı farklı biliyorsundur appdata kullanıcıya özeldir ablamın bilgilerine şükür bir şey olmadı ama benim bilgiler gitmişti şu anda da kendi kullanıcımı yeni PC aldığım için komple sildim, olaydan bu zamana 19 gün geçti 2 gün falan önce bazı hesaplarıma girmeye çalışmışlar ama becerememişler asıl önemli olanları olay yaşadıktan sonra telefondan oluşturduğum e postaya yine telefon üzerinden geçirdim. Şu anlık sorun yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı