Merhaba. Bundan 2 gün önce Discord kullanıcısı tarafından virüs yedim ve virüsü sildim ama cookielere erişim olduğunu duydum ve 3 hesabıma cookie sayesinden giriş yapmışlar.
Hocam yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. Ben de yemiştim bu virüsten. Discord şifremi değiştikçe adama şifrem gidiyordu. Bir dahakine internetten bir şeyi indirmeye çalıştığınızda dikkat edin. O gün bugündür çok dikkat ediyorum. Bunu grabberlarla yapıyorlar galiba. Bir arkadaşım söylemişti.
Hocam yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. Ben de yemiştim bu virüsten. Discord şifremi değiştikçe adama şifrem gidiyordu. Bir dahakine internetten bir şeyi indirmeye çalıştığınızda dikkat edin. O gün bugündür çok dikkat ediyorum. Bunu grabberlarla yapıyorlar galiba. Bir arkadaşım söylemişti.
Şifrelerimi değiştirdim hocam. 2AD açtım tüm hesaplarımda. Kendi gerçek mailimi kullanmıyorum çoğu sitelerde de. Başlangıca sabitlenmişti bana bulaşan virüs kendini. Bilgisayarı her açtığımda şifrelerim karşı tarafa gidiyor diye biliyorum.