Merhabalar, sistem topluyorum ve aklımda 1. seçenek olarak Cooler Master 360L ARGB ve Cooler Master 240L RGB var. Aralarında eğer fazla derece farkı olur mu?
Merhabalar, sistem topluyorum ve aklımda 1. seçenek olarak Cooler Master 360L ARGB ve Cooler Master 240L RGB var. Aralarında eğer fazla derece farkı olur mu?
Oyun odaklı bir sistem ise aradaki fiyat farkına değmez. Hatta iyi bir hava soğutma da işini fazlasıyla görür.
Ama yoğun video render ve iş kullanımları gibi işlemcinin tüm çekirdeklerini köküne kadar sömüren uygulamalar kullanacaksan 360'lık daha iyi olur.
Denemeden net konuşmak zor. Ne kadar yüksek hıza çıkacağın işlemci silikonuna bağlı olarak da değişir.
Ama 5.4'e çıkarsan 240 ile de çıkarsın. Biraz daha sıcak çalışır sadece işlemcin.
360 MM radyatör destekleyen bir kasanız varsa tabii ki 360 MM çok daha iyi bir seçim. Youtube'da bir video gördüm, 360 MM Enermax ile 240 MM Enermax kıyaslamasıydı, aynı modeller sadece birisi 360 diğeri 240. Aralarında maksimum 6 derece fark olmuş.