Karakter12345 Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Power'ı temizlemiştim çalıştırdıgımda fanının dönmedigini gördüm markası Cooler Master 500W acaba belli bir derecede mi açıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Arkadaşlar Power'ı temizlemiştim çalıştırdıgımda fanının dönmedigini gördüm markası Cooler Master 500W acaba belli bir derecede mi açıyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.941 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #2 Karakter12345 dedi: Arkadaşlar Power'ı temizlemiştim çalıştırdıgımda fanının dönmedigini gördüm markası Cooler Master 500W acaba belli bir derecede mi açıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteme yük vermeyi deneyin dönüyor mu diye kontrol edebilirsiniz.
Karakter12345 dedi: Arkadaşlar Power'ı temizlemiştim çalıştırdıgımda fanının dönmedigini gördüm markası Cooler Master 500W acaba belli bir derecede mi açıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteme yük vermeyi deneyin dönüyor mu diye kontrol edebilirsiniz.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Aralık 2020 #3 PSU modelini ve sisteminizi belirtin. Modern bir PSU ise Zero DB modu var olabilir. Sistemi OCCT Power testine sokar mısınız?
PSU modelini ve sisteminizi belirtin. Modern bir PSU ise Zero DB modu var olabilir. Sistemi OCCT Power testine sokar mısınız?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.942 Makaleler 21 Çözümler 30 28 Aralık 2020 #4 Eğer PSU bu resimde ki gibi ise galiba Sıfır DB fan ayarı var.
Karakter12345 Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: PSU modelini ve sisteminizi belirtin. Modern bir PSU ise Zero DB modu var olabilir. Sistemi OCCT Power testine sokar mısınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyoz onu anlatabilir misin.
Samotne Ciasteczka dedi: PSU modelini ve sisteminizi belirtin. Modern bir PSU ise Zero DB modu var olabilir. Sistemi OCCT Power testine sokar mısınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıyoz onu anlatabilir misin.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Aralık 2020 #6 Karakter12345 dedi: Nasıl yapıyoz onu anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaki bütün uygulamaları kapatın ve OCCT indirin. Ardından Power testi yapın. Fan dönmeye başlıyor mu? Başlamıyorsa hemen testi durdurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Karakter12345 dedi: Nasıl yapıyoz onu anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Arkadaki bütün uygulamaları kapatın ve OCCT indirin. Ardından Power testi yapın. Fan dönmeye başlıyor mu? Başlamıyorsa hemen testi durdurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Karakter12345 Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: Arkadaki bütün uygulamaları kapatın ve OCCT indirin. Ardından Power testi yapın. Fan dönmeye başlıyor mu? Başlamıyorsa hemen testi durdurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım 45 wolt la çalıştı 10dakika çalıştırdım fan dönüyor sogutuyor sonra yavaşlıyor kendi kendine video atarım ama nereden atılıyor bilmiyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Arkadaki bütün uygulamaları kapatın ve OCCT indirin. Ardından Power testi yapın. Fan dönmeye başlıyor mu? Başlamıyorsa hemen testi durdurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım 45 wolt la çalıştı 10dakika çalıştırdım fan dönüyor sogutuyor sonra yavaşlıyor kendi kendine video atarım ama nereden atılıyor bilmiyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Aralık 2020 #8 Tamam, gayet normal. PSU'nuz normal çalışıyor. Video atmanıza gerek yok, kendi aklımda canlandı :3
Karakter12345 Decapat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #9 Samotne Ciasteczka dedi: Tamam, gayet normal. PSU'nuz normal çalışıyor. Video atmanıza gerek yok, kendi aklımda canlandı: 3. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.
Samotne Ciasteczka dedi: Tamam, gayet normal. PSU'nuz normal çalışıyor. Video atmanıza gerek yok, kendi aklımda canlandı: 3. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.