Cooler Master 600W PSU'da ekran kartı soketi yok

ibrahimmw

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32GB
İşlemci
İ5-9400F
Cooler Master 600W güç kaynağı aldım (ikinci el eski). Ekran kartı soketi yok ve anakarta giren 4+4 pin kablo tek 4 pin. Bu ürünleri buldum işime yarar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_3622.png
    214,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3619.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 26
Cooler Master 600W güç kaynağı aldım (ikinci el eski). Ekran kartı soketi yok ve anakarta giren 4+4 pin kablo tek 4 pin. Bu ürünleri buldum işime yarar mı?
Farklı kabloları birleştirip takmaman daha sağlıklı olur yada modeli modeline kadar bulup dolap sahibinden gibi yerlerden 2. el bul sıkıntı çıkar öyle yaparsan

Farklı kabloları birleştirip takmaman daha sağlıklı olur yada modeli modeline kadar bulup dolap sahibinden gibi yerlerden 2. el bul sıkıntı çıkar öyle yaparsan
hocam benim psu patlamisti bunu buldum aldim 2.el idare etmezmi 6 ay

hocam benim psu patlamisti bunu buldum aldim 2.el idare etmezmi 6 ay
Valla modelini bilmiyorum cooler master tamamda eğer modelini öğrenebilirsen sahibinden kablosunu bulma şansın var güç kaynakları kaliteli olunca senelerce dayanıyor sen sözüme kulak asıp farklı markaların kablosunu yada aftermarket kablo satın alma güç kaynağının modelini öğrenebilirsem aynı cooler master güç kaynaklarından kablo bulmana yardımcı olabilirim

forumlara baktıgimda 9 senelik oldugunu ogrendim

Cooler master Rs-600-ACAB-M4

forumlara baktıgimda 9 senelik oldugunu ogrendim

Cooler master Rs-600-ACAB-M4
Modüler yada semi modüler değilmiş baktım da kablo al diyoum bende boşuna valla senin attığın gibi yapmak zorundasın sanırım bir şansını dene hem 9 yıllıksa sorun çıkartıcağını sanmıyorum alıcağın kabloların yeni nesil olsaydı kesinlikle alma deneme derdim al dene istersen

teşekkür ederim hocam ürünler doğru sanırım alıp deniyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…