Cooler Master 750W Gold V2 güç kaynağı alınır mı?

Yanan güç kaynağı High Power'dı o markaya yanaşmam artık pahalı olması önemli değil kaliteli ve güvenilirse bir problem yok benim için

Beklersen Raijintek en kaliteli olan. 12 Eylül'de geliyor. Bütçen çıkarsa ENERMAX'da alabilirsin. Bu arada merak ettim High Power'ın hangi modeli yandı?

Beklersen Raijintek en kaliteli olan. 12 Eylül'de geliyor. Bütçen çıkarsa ENERMAX'da alabilirsin. Bu arada merak ettim High Power'ın hangi modeli yandı?
Teşekkürler tavsiyen için İlk defa duydum adını ama biraz daha bilindik markalardan attığıma alternatif ya da daha iyi olur dediğin var mı

Teşekkürler tavsiyen için İlk defa duydum adını ama biraz daha bilindik markalardan attığıma alternatif ya da daha iyi olur dediğin var mı
Marka'nın pek bir önemi yok. Önemli olan üretici ve iç bileşenler. Cooler master PSU üretmiyor zaten.

Güç kaynağım yandı kaliteli bir güç kaynağı arıyorum. Bunu alsam sorun yaşar mıyım? https://www.sinerji.gen.tr/cooler-m...gIHISCF5Ugf6E3mAyzskgDlBBmTgOBa8aAm-iEALw_wcB

bende bu kasa var onla gelen cooler master güç kaynağını kullanıoyrum iki üç yıldır bi sorun yaşamadım elektirk kesintisinde falan. Akım korumasız kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…