Alıyorum arkadaşlar nasıldır ? Fx6300 için kullanacağım az bir şey o.c yapacağım. Soğutması nasıldır ? Stok fan gibi mi ? Yoksa daha mı iyi soğutur detaylı açıklama yapar mısınız ?
Alıyorum arkadaşlar nasıldır ? Fx6300 için kullanacağım az bir şey o.c yapacağım. Soğutması nasıldır ? Stok fan gibi mi ? Yoksa daha mı iyi soğutur detaylı açıklama yapar mısınız ?
Sanırım anakartın altına bir parça monte edeceksin. Tam hatırlamıyorum AMD sistem toplama rehberime bakarak yapabilirsin. Şu an %3 şarjı kalan iPad'imin 3G'sinden bağlandığım için videoya bakamıyorum. Sana şimdiden hayırlı olsun.
Kardeşim. Ben "Vatan" dan toplattım pc mi. Ordaki yetkililer bana bu soğutucuyu önermediler fazla ısınıyor diye .Onlar bana "T2 Mini intel" alma dediler. "Cooler Master Hyper 103" ü önerdiler o biraz daha büyük diye. Şimdi ben kullanıyorum. Turbo da hiç ısınma yok. O.C ile 4.5 Ghz çıkardım.
Yalan söylemişler. T2 mini AMD sokete uygundur. Üstelik tam bir f/p ürünüdür. 44 TL'ye daha iyisi var mı? Varsa onu al. Ancak olacak olduğunu pek sanmıyorum.
Yalan söylemişler. T2 mini AMD sokete uygundur. Üstelik tam bir f/p ürünüdür. 44 TL'ye daha iyisi var mı? Varsa onu al. Ancak olacak olduğunu pek sanmıyorum.
Ben uygun olduğunu biliyorum. Oradakiler "FX" serisi işlemcilerin fazla ısındığını söylediler. O yüzden bana Hyper 103 ü önerdiler. Burdada kimse" T2 Mini intel Amd FX" serisi işlemcilere uymuyor demedi.
Durduk yerede mesajları hortlatmayın.