O Onur Bey Ziyaretçi 28 Temmuz 2014 #11 Sen al. Yinede ben ürünü kötülediğimden değil. Amd fx serisi işlemciler fazla ısınıyor ondan bu soğutucuyu önermedim.
Sen al. Yinede ben ürünü kötülediğimden değil. Amd fx serisi işlemciler fazla ısınıyor ondan bu soğutucuyu önermedim.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2014 #13 Silinen üye dedi: Ben uygun olduğunu biliyorum. Oradakiler "FX" serisi işlemcilerin fazla ısındığını söylediler. O yüzden bana Hyper 103 ü önerdiler. Burdada kimse" T2 Mini intel Amd FX" serisi işlemcilere uymuyor demedi. Durduk yerede mesajları hortlatmayın. Genişletmek için tıkla... Sana dememiştim onu. Vatan çalışanlarına demiştim. Ancak yanlış anlamışım. Özür dilerm. Bu arada Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.
Silinen üye dedi: Ben uygun olduğunu biliyorum. Oradakiler "FX" serisi işlemcilerin fazla ısındığını söylediler. O yüzden bana Hyper 103 ü önerdiler. Burdada kimse" T2 Mini intel Amd FX" serisi işlemcilere uymuyor demedi. Durduk yerede mesajları hortlatmayın. Genişletmek için tıkla... Sana dememiştim onu. Vatan çalışanlarına demiştim. Ancak yanlış anlamışım. Özür dilerm. Bu arada Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.