Cooler Master Blizzard T2 Mini ve Stock fan farkı

shanoglu60

Megapat
Makaleler
2
Yer
Tarsus
Daha fazla  
Meslek
Seo
Evet arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi ben işlemcimi daha iyi soğutmak için bu modeli almayı düşünüyorum. Stok fan kullanıyorum, maalesef yeterli olmuyor. Sizce bu marka soğutucu bana ne kadar yeter sistemime ne gibi şeyler sağlar. Kullandığım kasa modeli Zalman Z3 Plus içinde 4 tane fan ile geliyor. Bir fanda ben kendim ekledim. Siz bu soğutucuyu bana önerir misiniz ? Birde işlemcim Core 2 Quad Q9400 2.66 Ghz 6 MB Önbellek 1333 FSB 45 nm işlemci ben bu işlemci ile bu markalı soğutucuyla overclock ile voltaj vermeden kaç Ghz' a çıkabilirim ?

Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar

2 adet bakır ısı borusundan bahsediyor. İşlemcideki ısıyı direkt olarak ısı yapraklarına ileten bir tasarıma sahip.
Piyasadaki çoğu hava soğutma sistemi temel mantık ile çalışır.

Bakır bir ısı borusu, ısıyı yapraklara taşır ve fan sayesinde uzaklaştırılır. T2 gayet güzel bir fiyat-performans ürünüdür.
Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Allah razi olsun tesekkur ederim. Simdi icim rahat etti. Gonul rahatligiyla bu hafta alip sisteme monta edecegim.

Hmm dogrudur Recep bey montaj videosunda bu sogutucuyu kullanmisti. Birazcik arastirdim gercekten cok guzel bir sogutucu ben bu sogutucu ile Core 2 Quad Q9400 6 Mb Cache 1333 FSB 2.66 Ghz olan islemci hizini kaca kadar cikartabilirim. Voltaj vermeden

Cooler Master Hyper TX3 Evo modeli soğutucuyu sisteme takınca testte değişiklikler oldu. Sizce iyi mi bu şekilde ?

Test.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı