Cooler Master CH321 alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Corsair HS35 kulaklık kullanıyorum. Geçen ay kafa bandı kırıldı, onun haricinde kulaklıktan memnundum. İncehesap sitesinin Gaming cuma indirimlerini takip ediyordum. Eğer Cooler Master CH321 veyahut hoşuma giden bir kulaklık indirime girerse almayı planlıyordum. 2-3 cumadır takip ediyorum ve 500-600 TL arasında kaliteli bir kulaklık indirime girmedi hiç, sürekli Gamepower, James Donkey, Rampage gibi saçma sapan kulaklıklar indirime giriyor ve içime sinmiyor hiç. İtopya sitesinde Cooler Master CH321 550 TL civarlarında şu an da. Sizce fiyatı şu an da uygun mu? Yoksa daha indirim beklemeli miyim?

Merhaba, Corsair HS35 kulaklık kullanıyorum. Geçen ay kafa bandı kırıldı, onun haricinde kulaklıktan memnundum. İncehesap sitesinin Gaming cuma indirimlerini takip ediyordum. Eğer Cooler Master CH321 veyahut hoşuma giden bir kulaklık indirime girerse almayı planlıyordum. 2-3 cumadır takip ediyorum ve 500-600 TL arasında kaliteli bir kulaklık indirime girmedi hiç, sürekli Gamepower, James Donkey, Rampage gibi saçma sapan kulaklıklar indirime giriyor ve içime sinmiyor hiç. İtopya sitesinde Cooler Master CH321 550 TL civarlarında şu an da. Sizce fiyatı şu an da uygun mu? Yoksa daha indirim beklemeli miyim?
Bence şu dönemde 550 TL'nin altına inmez o kulaklık.

Ben 2 senedir kullanıyorum ve memnunum. Sorularınızı sorabilirsiniz.

Bence şu dönemde 550 TL'nin altına inmez o kulaklık.

Ben 2 senedir kullanıyorum ve memnunum. Sorularınızı sorabilirsiniz.
Corsair HS35 alırken bu iki kulaklık arasında gidip gelmiştim zaten, o yüzden araştırmıştım zamanında. Aralarında ki fark olarak da gözlemlediğim kadarıyla Cooler Master CH321'in mikrofonu Corsair HS35'den daha iyi diye biliyorum. O dönem de CH321 biraz daha pahalı olduğu için Corsair HS35 almış idim. O yüzden aklımda kulaklık hakkında fazla bir soru yok, eğer fiyat anlamında iyi durumdaysa günümüz şartlarında, seçeneklerimde farklı model bir kulaklık yok CH321 dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı