Sana güvenerek aldım hocam, çok memnunum şimdilik teşekkürler. Az bir dip ses var kayıt alırken evet audacitynin noise reduction seçeneği ile gideremedim yalnız ben onu ama bir çaresine bakacağız artık.
Rica ederim. Mikrofonu ne için kullanıyorsunuz? Arkadaşlarınızla konuşacaksanız sorun çıkmıyor ortalamanın üstü. Ama ses kaydı alacaksanız ortalama bir ses alıyor.
Arkadaşlarla konuşurken bir sıkıntı yok evet ama podcast için de kullanacağım, podcast için kayıt yaparken dip ses veriyor baya onun önüne geçemedim maalesef.
Arkadaşlarla konuşurken bir sıkıntı yok evet ama podcast için de kullanacağım, podcast için kayıt yaparken dip ses veriyor baya onun önüne geçemedim maalesef.
MH650 dediğiniz 750₺, MH752 dediğiniz 859₺. Farkında mısınız bilmem ama bahsettiğimiz kulaklık 300₺'den bile ucuz. Bütçesi olsa sence CH321 alır mıydı? Peki o kadar bütçesi olsa mikrofonu için kulaklık alır mıydı?
Mikrofonu çok hafif dip ses yapıyor. Kayıt alırken istediğiniz performansı vermez ancak arkadaşlarınızla konuşmak için çok ideal. Müzik performansı ise yeterli. Oyunlarda başarılı.
Kafada kesinlikle ağrı yapmıyor. Tüy gibi hafif bir kulaklık. Temel ihtiyaçlarımı karşılamak dışında kulaklığımı çıkarmıyorum kulağımda da kafamda da gram ağrı yok. Öneririm.