Cooler Master CH321 vs Rampage k-60 drop Plus

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Rampage Drop Plus mikrofon dip ses yüzünden iade etmiştim, iadesi onaylandıktan sonra tekrar aynısını alacaktım, fakat CH-321'in stoklara geldiğini fark ettim. Sizce iade olunca drop Plus mu almalıyım ch 321 mi?

Bunu öneririm;
Şu an indirimde.

HS50'de HS35'de genel olarak yaşanabilen kırılma sorunu var mı? Yani malzeme kalitesi HS35'e göre nasıl?
Drop Plus al ancak şahsen dip ses yaşadıktan sonra aynısını alır mıydım?
Bilemedim.

Kutusu kırık geldiği için olabilir belki, çünkü internetten baktığıma göre benim kadar yüksek dip ses yaşayan yok. RTX voice bile bir nebze engelleyebiliyor.

HS50'de HS35'de genel olarak yaşanabilen kırılma sorunu var mı? Yani malzeme kalitesi HS35'e göre nasıl?
Daha kaliteli. Kırılma sorunu yok.

HS35'de üst taraftaki kafa bandının plastiği çok sert olduğu için yeterli esnekliği sağlayamıyordu. Bu da kırılmalara yol açabiliyordu. HS50'de böyle bir sorun yok. Alabilirsiniz.

Rampage Drop Plus mikrofon dip ses yüzünden iade etmiştim, iadesi onaylandıktan sonra tekrar aynısını alacaktım, fakat CH-321'in stoklara geldiğini fark ettim. Sizce iade olunca drop Plus mu almalıyım ch 321 mi?
İaden onaylandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…