Cooler Master CK350 alınır mı?

.

Logitecg G213 tavsiye ederim. Muhteşem bir klavye gerçekten fiyatına göre. Tuşlar mekanik ve yazı yazması olsun oyun oynaması inanılmaz derecede tatmin edici ve zevkli.
Öneriniz için teşekkürler. Tam mekanik klavye almak istiyorum ama bu membran diye geçiyor.

Öneriniz için teşekkürler. Tam mekanik klavye almak istiyorum ama bu membran diye geçiyor.

Şöyle söyliyim alırken deneyerek aldım. 1 milyar civarı klavyelerle tuşlara basarak karşılaştırdım ve aralarında en güzel hissi bu veriyordu. Tabiki 1 milyar civarında olanlar daha güzeldi fakat aradaki fark açıklanamyacak kadar az. Oyun olsun yazı olsun özellikle kol dayanağı gerçekten çok güzel iş çıkarıyor. Fiyat olarak bana kalırsa 500 600'lük klavyelerle aynı.

Kol dayanağına önem verin alırken satıcı arkadaş bayağı methetmişti kol dayanağını ve uzun kullanımda gerçekten komforu ilk dakikadaki gibi koruyor.

Şöyle söyliyim alırken deneyerek aldım. 1 milyar civarı klavyelerle tuşlara basarak karşılaştırdım ve aralarında en güzel hissi bu veriyordu. Tabiki 1 milyar civarında olanlar daha güzeldi fakat aradaki fark açıklanamyacak kadar az. Oyun olsun yazı olsun özellikle kol dayanağı gerçekten çok güzel iş çıkarıyor. Fiyat olarak bana kalırsa 500 600'lük klavyelerle aynı.

Kol dayanağına önem verin alırken satıcı arkadaş bayağı methetmişti kol dayanağını ve uzun kullanımda gerçekten komforu ilk dakikadaki gibi koruyor.
Farkı çok bilmediğim için sormak istemiştim.Sizin de söylediğiniz gibi pc başında çok vakit geçirdiğim için bilek dayanağı önemli olacaktır.Çok teşekkür ederim.

CK350 almayı düşünüyorum. Şu an fiyatı 500 TL civarı. Bu fiyata alınır mı ve bu fiyata önerebileceğiniz klavye var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer oyun, yazı yazma ve de performansa çok düşkün isen kesinlikle CK350 alınabilecek bir klavye fakat mekanik olmasına takıntılı değilsen ve sadece oyun için alıyor isen G213'de alabilirsin. Fakat bence CK350 daha doğru bir tercih..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı