T Talha Doğrusoy Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 82 10 Aralık 2020 #1 Herkese merhaba. Ben Cooler Master CK350 aldım, W tuşu çalışmıyor. Ne yapabilirim? W tuşu ara sıra çalışıyor, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Herkese merhaba. Ben Cooler Master CK350 aldım, W tuşu çalışmıyor. Ne yapabilirim? W tuşu ara sıra çalışıyor, teşekkürler.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #2 Talha Doğrusoy dedi: Herkese merhaba. Ben Cooler Master CK350 aldım, W tuşu çalışmıyor. Ne yapabilirim? W tuşu ara sıra çalışıyor, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Klavyenin W tuşunu Switch'ini temizlemeyi deneyin.
Talha Doğrusoy dedi: Herkese merhaba. Ben Cooler Master CK350 aldım, W tuşu çalışmıyor. Ne yapabilirim? W tuşu ara sıra çalışıyor, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Klavyenin W tuşunu Switch'ini temizlemeyi deneyin.
T Talha Doğrusoy Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 82 10 Aralık 2020 #3 nevtugardic dedi: Klavyenin W tuşunu Switch'ini temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tuşunu yıkadım ve Switch'i peçete ile temizledim sizce yeterli mi? Ama sıkıntı şu ki düzelmedi. Son düzenleme: 10 Aralık 2020
nevtugardic dedi: Klavyenin W tuşunu Switch'ini temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tuşunu yıkadım ve Switch'i peçete ile temizledim sizce yeterli mi? Ama sıkıntı şu ki düzelmedi.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 Talha Doğrusoy dedi: Klavyenin tuşunu yıkadım ve Switch'i peçete ile temizledim sizce yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Switch mi tuş mu?
Talha Doğrusoy dedi: Klavyenin tuşunu yıkadım ve Switch'i peçete ile temizledim sizce yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Switch mi tuş mu?
T Talha Doğrusoy Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 82 10 Aralık 2020 #5 nevtugardic dedi: Switch mi tuş mu? Genişletmek için tıkla... Switchi peçete ile temizledim tuşu yıkadım.Ve düzelmedi.
nevtugardic dedi: Switch mi tuş mu? Genişletmek için tıkla... Switchi peçete ile temizledim tuşu yıkadım.Ve düzelmedi.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 Talha Doğrusoy dedi: Switch'i peçete ile temizledim tuşu yıkadım. Ve düzelmedi. Genişletmek için tıkla... İsterseniz garantiye gönderin. PCB ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
Talha Doğrusoy dedi: Switch'i peçete ile temizledim tuşu yıkadım. Ve düzelmedi. Genişletmek için tıkla... İsterseniz garantiye gönderin. PCB ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Aralık 2020 #7 Forumda space tuşu bozulan bir arkadaş da vardı. Cooler Master'a mail atın, bu tarz konularda ilgilidirler. @Cooler Master Türkiye cmturkiye@coolermaster.eu
Forumda space tuşu bozulan bir arkadaş da vardı. Cooler Master'a mail atın, bu tarz konularda ilgilidirler. @Cooler Master Türkiye cmturkiye@coolermaster.eu
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #8 hadwiger dedi: Forumda space tuşu bozulan bir arkadaş da vardı. Cooler Master'a mail atın, bu tarz konularda ilgilidirler. @Cooler Master Türkiye Genişletmek için tıkla... Gerçekten Cooler Master mı?
hadwiger dedi: Forumda space tuşu bozulan bir arkadaş da vardı. Cooler Master'a mail atın, bu tarz konularda ilgilidirler. @Cooler Master Türkiye Genişletmek için tıkla... Gerçekten Cooler Master mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Aralık 2020 #9 nevtugardic dedi: Gerçekten Cooler Master mı? Genişletmek için tıkla... Evet, mesajlarına bakabilirsin.
nevtugardic dedi: Gerçekten Cooler Master mı? Genişletmek için tıkla... Evet, mesajlarına bakabilirsin.
T Talha Doğrusoy Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 82 10 Aralık 2020 #10 hadwiger dedi: Evet, mesajlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizce Garantiye mi gönderim.Yoksa ondan önce mail mi atim ?
hadwiger dedi: Evet, mesajlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizce Garantiye mi gönderim.Yoksa ondan önce mail mi atim ?