Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Ck552'deki Switch'in markası ne? Alınmazsa yerine red ya da brown Switch klavye önerebilir misiniz (bütçe 1200)?
Ck552'deki Switch'in markası ne? Alınmazsa yerine red ya da brown Switch klavye önerebilir misiniz (bütçe 1200)?
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 2 Mayıs 2022 #2 Gateron switch marka kullanıyor, red switch olarak omen encoder alabilirsin cherry mx switchler kullanıyor ve fiyatı gayet uygun HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HP Omen Encoder Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Gateron switch marka kullanıyor, red switch olarak omen encoder alabilirsin cherry mx switchler kullanıyor ve fiyatı gayet uygun HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HP Omen Encoder Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #3 68515 dedi: Gateron Switch marka kullanıyor, red Switch olarak Omen encoder alabilirsin Cherry MX Switch'ler kullanıyor ve fiyatı gayet uygun. HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HP Omen Encoder Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... O klavyede brown seçeneği vardı diye hatırlıyorum doğru muyum?
68515 dedi: Gateron Switch marka kullanıyor, red Switch olarak Omen encoder alabilirsin Cherry MX Switch'ler kullanıyor ve fiyatı gayet uygun. HP Omen Encoder Klavye Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL HP Omen Encoder Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... O klavyede brown seçeneği vardı diye hatırlıyorum doğru muyum?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #4 Alınır.
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 4 Mayıs 2022 #5 Tarkov5 dedi: O klavyede brown seçeneği vardı diye hatırlıyorum doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Brown ve red seçenekleri mevcut evet (Attığım red)
Tarkov5 dedi: O klavyede brown seçeneği vardı diye hatırlıyorum doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Brown ve red seçenekleri mevcut evet (Attığım red)