Cooler Master CK720 FN lock nasıl yapılır?

wroNN

Megapat
Daha fazla  
Kullanım kılavuzunu da okudum, buraya da atıyorum. Kılavuzdaki gibi bastığımda F8 F9 vs aktif oluyor ama müzik durdurma, ilerletme olarak kullanamıyorum 7, 8, ve 9 tuşlarını. Sanırım FN lock olayı varmış onu da bulamadım. Bilen var mı acaba nasıl multimedya kısayollarını kullanabileceğimi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-05-10 saat 15.39.45_a8e8ede6.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız, klavyeden memnun musun? Clicky versiyonu olduğundan çok kararsızım ancak tasarım,özellikler ve fiyat konusunda çok kafama yattı.

Konudan bağımsız, klavyeden memnun musun? Clicky versiyonu olduğundan çok kararsızım ancak tasarım,özellikler ve fiyat konusunda çok kafama yattı.
Kablosuz istiyosan biraz daha fazla verip onu alabilirsin onun dışında ben red switchten geçtim biraz garip geldi iade edecektim ama etmedim. Zaman içinde alıştım diyebilirim. Klavye güzel.

Kablosuz istiyosan biraz daha fazla verip onu alabilirsin onun dışında ben red switchten geçtim biraz garip geldi iade edecektim ama etmedim. Zaman içinde alıştım diyebilirim. Klavye güzel.
Yazılımsal sorunlar yaşadığımdan iade talebi açtım bugün, hepsiburada'dan aldığımdan sorun yaşamam büyük ihtimalle.

Yazılımı açınca ses knobu ses açma/kapama işlevini yapmıyordu üstüne fn+ kombinasyonları da bozuluyordu. Yazılımı kapatıp klavyeyi tak çıkar yapınca kısayollar ve ses düğmesi çalışıyor bu sefer de capslock ışığı ve rgbsi çalışmıyor falan filan.

Güzel klavyeydi. Böyle bir markadan %65 + sound knoblu klavye bulabilmek de çok hoşuma gitmişti ama HyperX Alloy Origins 65 Aqua siparişi verdim ona geçeceğim ama klavyeyi iade etmek üzüyor bayağı.

Sound Knob ne oluyor? Caps lock ve Enter'da bende de ışık yok caps'i açmadığım sürece. Bu bence yazılımsal bi hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…