Cooler Master CK721 1.379, 00 TL'ye alınır mı?

Merhaba, ufukta yazılımın macOS ile uyumu gözükmüyor, on the fly kontrollerle yetinmek durumundayız.

Merhaba, ufukta yazılımın macOS ile uyumu gözükmüyor, on the fly kontrollerle yetinmek durumundayız.

Klavye uzerinden hemen hemen her sey ayarlanacak sekilde dizayn ettikleri icin cok sorun olmuyor. Uzun zamandir bu tarz bir mekanik klavye ariyordum. Piyasada Keychron haricinde macOS icin kullanilabilecek mekanik klavye yok gibi bir seydi ama CK721 o alani iyi doldurdu.

ürünü 3 gündür kullanıyorum. ürünün fiyatı artmış ama başarılı bir ürün. ben beğendim. bluetooth henüz kullanmadım. kablolu veya wireless aracılığıyla kullanıyorum. sadece enter ve space tuşu biraz mekanik sesi biraz farklı geldi. o da normal midir bilmiyorum

Klavyeyi itopyadan satın aldım. Bazı tuşlarda 10 civarı tuşta yay sesi mevcuttu özellikle sessiz ortamlarda net belli oluyordu. 14 günlük süre dolmadan değişim için geri gönderdim. Yay sesi hariç hiç sorunum yoktu. Klavyeden çok memnundum. Umarım Cooler Master yay sesi olmayan bir ürün ile değişim sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…